Free international shipping | Click here to find out which countries we ship to

On Demand Model


Waarom werken jullie met een on demand model?

Onze ambitie is van duurzame mode de nieuwe standaard te maken. Dit komt terug in de verschillende facetten van ons bedrijf. Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat de materialen die we gebruiken zo duurzaam mogelijk zijn. Dit is echter één deel van de puzzel. Wij geloven dat een on demand cruciaal is in het maken van een verschil. Wist je dat rond de 30% van alle kleding nooit verkocht wordt? Overproductie is een groot probleem in de mode industrie. Door een on demand model te hanteren, starten we pas met productie nadat een bestelling is geplaatst. Zo voorkomen we verspilling.
Naarmate we het seizoen naderen, zal er een kleine stock zijn met de meest populaire modellen en maten. Zo kunnen we de mensen tegemoet komen die hun bestelling graag snel in huis willen hebben.

Wat heb ik er aan?

  • Keuze uit onze exclusieve collectie, alleen via onze store beschikbaar
  • Je draagt bij aan het verkleinen van onze collectieve footprint

Hoe werkt het?

  • Jij kiest je ideale paar schoenen 
  • Wij starten met productie van de schoenen
  • Wij sturen je updates in de tussentijd over de status
  • De schoenen worden bij je thuis bezorgd. Het duurt 4-6 weken voordat je de bestelling ontvangt 

Wat gebeurt er als de maat niet goed is?

Wij produceren een minimum aantal extra schoenen in verschillende maten om je de mogelijkheid te bieden een alternatieve maat te bestellen. In het ergste geval is jouw maat uitverkocht.

Kan ik de schoenen terugsturen?

Uiteraard kun je de schoenen terugsturen, hier gelden dezelfde regels voor als een conventionele bestelling. Meer informatie over ons retourbeleid vind je hier.

Mis je informatie? Laat het ons weten.